Site logo

Uw probleem is onze uitdaging

Mr. Tom Stappers is geboren en getogen in Turnhout (°25/12/1976).

Hij heeft zijn humanioraopleiding Latijn-Wetenschappen-Wiskunde met onderscheiding afgerond in 1994, waarna hij zijn rechtenstudie (kandidatuur – bachelor) aanvatte aan de Universitaire Faculteiten Sint Ignatius Antwerpen (UFSIA) en navolgend (licenties – master) aan de Universitaire Instelling Antwerpen (UIA), nu beiden samengebracht onder de Universiteit Antwerpen (UA) .

Tijdens zijn rechtenstudie vervulde hij o.a. gedurende 3 jaren een zeer actieve rol als lid van het SOFIA-praesidium (studentenvereniging Rechten) en in 1999 studeerde hij met onderscheiding af als licentiaat-master in de Rechten.

Mr. Tom Stappers begon vervolgens zijn loopbaan als advocaat aan de balie van Turnhout, aanvankelijk als medewerker bij een gevestigd kantoor, vervolgens vanaf 2004 met zijn eigen kantoor.

Ingevolge zijn opleiding en navolgende praktijkervaring specialiseerde hij zich in het schaderecht (contractuele- en buitencontractuele aansprakelijkheid), het handelsrecht en het vreemdelingenrecht.

In deze drie rechtstakken is Mr. Stappers dagdagelijks actief en schoolt hij zich ook voortdurend bij door het volgen van talrijke cursussen en seminaries.

Hij werkt bovendien samen met een team van zeer bekwame- en gedreven medewerkers zodat hij betreffende alle takken van het recht de nodige competenties in huis heeft.

Dit resulteert in een zeer bekwaam en gedreven kantoor waar het cliënteel niet “zomaar een nummer” is maar - integendeel - alle nodige persoonlijke aandacht en informatie krijgt zodat diens probleem op de best mogelijke manier wordt opgelost.

Het kantoor van Mr. Tom Stappers wordt dan ook gekenmerkt door de geboden snelle-, accurate- en oplossingsgerichte bijstand, de persoonlijke service, de vlotte bereikbaarheid (ook na de kantooruren), de duidelijke en transparante ereloonafspraken en bovenal de zeer professionele afhandeling van uw dossier.