Site logo

Uw probleem is onze uitdaging

Welkom op de site van advocatenkantoor Stappers.

Ons kantoor doet zich opmerken door een persoonlijke en klantgerichte aanpak, alsook door een zeer stipte opvolging van dossiers in principieel alle takken van het recht.
U kan op deze website een niet-limitatieve lijst vinden van de vakgebieden en voorkeurmateries waarbinnen ons kantoor actief is.

Mr. Stappers werkt samen met een gedreven team van medewerkers om de door u gevraagde diensten op een zo snel en accuraat mogelijke manier te kunnen leveren en dit steeds met de waarborg dat uw belangen op de best mogelijke manier worden verdedigd.

De specifieke vakgebieden waarin Mr. Stappers zich verdiept betreffen het
schaderecht, het handelsrecht en het vreemdelingenrecht.
Het kantoor streeft bovendien naar laagdrempeligheid voor zowel particulieren als KMO’s en is nooit verlegen om onmiddellijke bijstand of advies te verlenen via telefoon, fax of e-mail.
Advocatenkantoor Stappers is een ambitieus kantoor met grote administratieve en juridische back-up ingevolge waarvan de dossierbehandeling snel, accuraat en proceseconomisch kan gebeuren.
Zo kan ons kantoor bogen op een jarenlange ervaring in de opgegeven vakgebieden en voorkeurmateries, alsook op een perfect georganiseerd secretariaat.
Naast een uitgebreide basisbibliotheek zijn de modernste informaticasystemen en juridische databanken beschikbaar, waardoor steeds up-to-date advies en informatie kan gegeven worden en procedures kunnen afgewerkt worden.

Dit alles – vanzelfsprekend - met het oog op het behouden van het talrijke bestaande cliënteel en met het oog op de uitbreiding van het kantoor.